Cédric Moussé er fjerde generasjon vinmaker i vingården basert i Cuisles som ble etablert i 1923.
Vinifikasjon og vitikultur
Vinmarkene er dyrket økologisk med et mål for å opprettholde et sunt og livlig jordsmonn. Planting gjøres i henhold til månekalenderene, og dekkvekster (cover crops) plantes for å oppmuntre til biologisk mangfold. Ingen ugressmidler brukes, med essensielle oljer som brukes til å behandle tresykdommer i stedet. Spesielle høsteverktøy brukes for å begrense oksidasjon for å redusere bruken av svovel. Druene presses i en pneumatisk presse, og vinene vinifiseres i tank og alle champagnene som går gjennom malolaktisk gjæring. Vinene er filtrert med jordfilter og ikke finbehandlet. Svært begrenset bruk av SO2 - kun fra mineralsk opprinnelse (som han lager selv) for å bevare renheten til frukten.
Om vinene
Kraftige og fruktige viner med klare kjennetegn fra Pinot Meunier, og en strukturert, saltholdig mineralitet.