Familieeid vingård i hjertet av Burgenland. Etablert i 1999 av Hans Schwarz, som tidligere var slakter og solgte druer til områdets topprodusenter, blant annet dessertvins-guru Alois Kracher. Fra 1999 og med hjelp av Manfred Krankl fra Sine Qua Non begynte som fulltids vinmaker.
Vinifikasjon og vitikultur
Fra 20 - 45 år gamle stokker i Andau, Neusiedlersee og St Georgen (Leithagebirge). Kommer fra ulike jordsmonnstyper som skifer, kalk og sand, silt og leire. De jobber i pakt med naturen og bruker kun konvensjonelle metoder dersom det er nødvendig.
Om vinene
Vinene er laget på nøye selekterte druer som gjennomgår naturgjæring i nøytrale fat eller i ståltank for å bevare den presise fruktkvaliteten de får fra deres unike vinmarker i Burgenland. Filosofien deres var alltid å lage presise, dyper, harmoniske og autentiske viner fra Burgenland uten påvirkning av pågående vintrender.